ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътЖивотЗабавление

Боно идва на площада в Пловдив по покана на кмета, гласи съобщение във Фейсбук

Зевзеци взривиха социалната мрежа с  фалшиви обяви за концерти на световни звезди

Колене на прасе подгрява шоуто на фронтмена на U2

Лана Дел Рей ще участва на шопския празник в Елин Пелин и ще прави кавър на хита „Чалга пеперудки”

Фалшиви предстоящи събития взривиха Фейсбук днес. Зевзеци заляха социалната мрежа с куп съобщения за концерти, които никога няма да се състоят. За разлика от концерта на Кание Уест на Античния това лятото, който бе лайкнат и последват от стотици потребители заради сериозното описание на събитието, днешните съобщения са очевидна закачка с музикалните вкусове и традиционните навици на българина. Следобед например от Фейсбук стана ясно, че Боно идва на площада в Пловдив, където ще изпълни известни хитове по покана на кмета на града. Организатор е Никола Апостолов.

Концертът на Лана Дел Рей в Елин Пелин пък е описана така: „ Холивудската сензация сред депресираните тийнейджъри – Лана Дел Рей обяви в ексклузивно интервю за участието си на шопския празник на град Елин Пелин. Тази новина бе приета особено радостно от голямото ромско население на града, което няма търпение да чуе любимата си песен на изпълнителката – Черен Рай (от англ. Dark Paradise). Тя привлече и още безброй много фенове като заяви, че ще раздава и баница с късмети и се закани да включи в новия си албум кавър на едноименния хит „Чалга пеперудки“ на българската дива Теди Александвова”.

Според лавината във Фейсбук, феновете на Ед Шийрън ще могат да го видят и чуят на Празника на туршията в Златарица“ на 10 март. Десет дни по-късно Дрейк ще е на Кюстендилска Пролет, а Бионсе ще разтресе площад Тодор Кирков в Ловеч. Еминем пък си е избрал Стара Загора.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина